Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Круподеринці: Продовжується благоустрій села

Круподеринці: Продовжується благоустрій села

Далеко за межами Оржиччини відомі добрі справи Круподеринської територіальної громади, яку багато років очолює добрий господарник, сільський голова - Валерій Житинський.

До Дня незалежності України за рішенням депутатського корпусу місцевої ради було впорядковано Земський Сад (сільський парк) біля місцевої амбулаторії. На опоряджувальні роботи витрачено 85 тис. коштів місцевого бюджету.

Також завершено роботи по ремонту дорожнього покриття вулиці Садової. В поточному місяці на ці роботи пішло 75 тис.грн. .

Люди підтримують починання ради і її депутатів, за ініціативи яких відремонтовані об’єкти соціальної сфери, куплені автомобілі для сільської амбулаторії, ради, «Шкільний автобус», трактор та причіпне знаряддя для виконання робіт по благоустрою села.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *