Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Круподеринська сільська рада: працюємо в інтересах громади

Круподеринська сільська рада: працюємо в інтересах громади

Посилення безпеки громадян, забезпечення нормальної життєдіяльності села та захист сільського майна – це ключові пріоритети спільної роботи правоохоронних органів та сільської влади.

У цій же площині виникає нагальна  потреба у скоординованій, злагодженій роботі, яка спрямована на підвищення оперативності реагування на надзвичайні та небезпечні ситуації. При цьому нові засоби та методи гарантування безпеки села мають обов’язково відповідати основним вимогам сьогодення – забезпеченню надійності, стійкості та безперебійності роботи в цілодобовому режимі.

На виконання цих завдань та з метою здійснення заходів, спрямованих на посилення безпеки громадян та захисту важливих об’єктів села у Круподеринській сільській раді завершено встановлення відеокамер спостереження, на які витрачено з місцевого бюджету – 172 000грн.

Такі дії сприятимуть підтримці громадського порядку у селі, попередженню та успішному подоланню  небезпечних та надзвичайних ситуацій, підвищенню рівня дисципліни учасників дорожнього руху.

Значна увага у Круподеринській сільській раді також приділяється благоустрою території населеного пункту. Проведено поточний ремонт вулиць Центральна та Садова, на які використано кошти місцевого бюджету 180 000 грн та 75000 грн відповідно.

Замовлено та проведено оплату Генерального плану населеного пункту Круподеринці у сумі 197 000 грн.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *