Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Круподеринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25158082) був реорганізований і увійшов до складу Оржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Готуємося до святкування Дня Незалежності України

 
 

Сучасна українська вишивка – складне, багатогранне явище, це висока культура орнаменту, колориту, культурних та мистецьких традицій.

Вишивка – це не тільки творіння золотих рук народних умільців, а й скарбниця вірувань, звичаїв, обрядів, духовних устремлінь, інтелекту українського народу.

Сьогодні, як і сотні років тому, не старіє стародавнє мистецтво вишиваних рушників, які є традиційною прикрасою українського народного життя.

Кожне село у цьому виді мистецтва відрізняється від інших своєрідністю вишивання, багатством орнаментальних композицій та неповторністю кольорів.

Продемонструвати унікальність традицій місцевої техніки вишивання є нагода у сільських, селищних рад району під час святкування Дня Незалежності України на районному стадіоні «Колос».

Нині роботу над святковим рушником завершують майстрині – працівниці Круподеринської сільської ради.

На світлині майстрині в процесі праці.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *